Jäsenet ja liittyminen

Jäsenistö

TuTun jäsenet ovat kaiken ikäisiä ja taustaisia perinnemopedeihin hurahtaneita miehiä ja naisia. Nuorin on juuri mopokortin saanut. Mopokulttuurissa kokeneita eläkevaareja on useampia.

Kuukausitapaamisissa, ajoissa ja klubi-illoissa on mukava yhteishenki ja seuraa. Toinen toisiamme tukien, kukin osaamisensa mukaan, autamme teknillisissä ongelmissa ja huolehdimme siitä, että kukaan ei jää matkan varrelle eri tilanteissa.

Tule mukaan jos perinnemopoilu kiinnostaa sinua. Katso liittymisohjeet alta

 

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi hallitus voi hyväksyä perinnemopedin omistavan tai sellaisen hallinnassaan pitävän henkilön, joka osoittaa kiinnostusta yhdistystä ja sen toimintaa kohtaan sekä kannattaa yhdistyksen tarkoitusta ja toiminta-ajatusta. Ilman mopoakin olet tervetullut kannatusjäseneksi.

 

Jos olet kiinnostunut jäseneksi liittymisestä, ota yhteyttä yhdistyksemme puheenjohtajaan tai sihteeriin  (ks. yhteystiedot).

Toki kuka tahansa hallituksen jäsen ottaa mielellään vastaan yhteydenottosi ja vastaa kysymyksiisi.

Jäsenmaksumme on 30 € vuodessa. Lisäksi tulee liittymismaksu 10 € ensimmäisen jäsenmaksun yhteydessä. Jäsenmaksua vastaan saat jäsentemme osaamisen käyttöösi sekä monia mukavia tapahtumia ja ennen kaikkea hienon toverikunnan.

Tervetuloa mukaan!